jamros

ANAK TUKANG LEKTRIK.

Waktu kecil dulu, saya membesar dengan wayar-wayar elektrik.. Warna merah, warna hitam, warna hijau. Kehidupan anak tukang elektrik ni ada ceritanya sendiri. Paling menggerunkan apabila waktu kecil, kena rotan guna wayar elektrik¬†??. Waktu kecil dulu juga, saya sudah ikut ke sana sini apabila abah wiring rumah orang, walaupun tugas cuma tukang bagi pemotong wayar, test …

ANAK TUKANG LEKTRIK. Read More »

TERBONGKAR!! Kisah “Sulit” Aku & Dunia Komputer

Khairilizwan – Sejak dibangku sekolah lagi,saya ada keminatan yang “luar biasa” terhadap komputer. – Dari kecil lagi,saya TERPAKSA belajar sendiri cara untuk membaiki komputer (sebab saya juga yang selalu rosakkan komputer tersebut” waktu tu repair guna disket lagi (Windows 98/Window Me). – Kejayaan pertama saya apabila saya dapat repair sistem Windows 98/Windows ME yang bermasalah …

TERBONGKAR!! Kisah “Sulit” Aku & Dunia Komputer Read More »

Itu Diriku (Part 1)

Khairilizwan Assalamualaikum dan selamat sejahtera rakan-rakan semua.Nama saya Khairilizwan Jamros atau juga dikenali sebagai epiz @ epeacetux (nak tahu kenapa nama saya begitu? tak tahu tu nama panggilan saya di rumah hehe..). Saya dilahirkan dengan cukup sifat oleh ibu saya di Hospital Kudat pada 1 Febuari 1989 iaitu juga kampung halaman ibu saya.Jadi kiranya asal …

Itu Diriku (Part 1) Read More »