Selamat Tinggal Tahun 2019!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Tahun 2019 memberikan cerita yang pahit & manis untuk kita.
Sudah tentu setiap sesuatu yang Allah berikan dalam hidup kita, kita perlu hayati dan pelajari hikmah-hikmah yang tersurat & tersirat.

Dalam perjalanan hidup kita, kita akan bertemu dengan orang yang betul ataupun orang yang salah bagi kita, itu semua bukan kebetulan, Allah mahu kita belajar sesuatu dari hikmah kehidupan itu, jika kita tidak mempelajari sesuatu dari ujian-ujian itu, Kita mungkin akan menghadapi ujian yang sama berulangkali sehingga kita betul-betul faham mesej yang ingin disampaikan.

Semoga tahun 2020 ini, tahun yang baik untuk kita menjadi orang baik. Kembalikan roh & jasad kita ke fitrah yang asal.
Sedikit masa lagi, kita akan jadi pejuang bagi mereka yang mengerti.

Khairilizwan Jamros
1 Januari 2020
Founder Khaiz Empire
(Tidak apa tiada kereta terbang, yang penting pandai bagi signal)

Khairilizwan Jamros
Khairilizwan Jamros
Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Pada tahun yang sama,penulis juga mula menceburkan diri dalam perniagaan internet melalui pengiklanan dan juga perkhidmatan pada blog. Sekitar tahun 2011,penulis terus mengembangkan lagi perniagaan internet yang dimilikinya melalui penerbitan ebook,affiliate,dropship, perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online, dan banyak lagi. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Group". Dan salah satu platform keluaran Khaiz Group ialah "Sabahan Dot My".

Leave a Replay

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit