Assalamualaikum, nama saya Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Saya dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Saya mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Pada tahun yang sama,saya juga mula berjinak-jinak dalam perniagaan internet melalui pengiklanan dan juga perkhidmatan pada blog. Sekitar tahun 2011,saya terus mengembangkan lagi perniagaan internet melalui penerbitan ebook,affiliate,dropship, perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online, dan banyak lagi. Kini saya bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khas yang saya tubuhkan sendiri yang dikenali sebagai “Khaiz Group” dan juga platform kami, Sabahan Dot My.

Antara perkhidmatan yang ditawarkan Khaiz Group ialah perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online,sewaan domain u0026amp; hosting,personal coaching,seminar,perkhidmatan video,pemasaran internet dan banyak lagi.

 

Jika anda ingin menghubungi saya : Facebook : https://www.facebook.com/khairilizwan89  No. Tel : 0198616716 (Whatsapp sahaja) Email : [email protected]   Ikhlas, Khairilizwan Jamros Usahawan Digital Sabah, Malaysia Kota Kinabalu, Sabah