Parodi “Rindu Yang Hilang” Sakinah

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Rindu Yang Hilang

 

 

 

 

Hasil kerjasama 3 buah pihak Khaiz Network,Sakinah vs Ondu dan Aznor Jipin,akhirnya video klip parodi lagu terbaru Aznor Jipin iaitu Rindu Yang Hilang telah berjaya disiapkan dan kini telah mencecah lebih 18 ribu views di laman sosial facebook.

Bukan itu sahaja,malah beberapa sedutan video klip ini juga turut ditayangkan di Sioknya Bayu @ TVi.

Alhamdulillah,sepanjang pembikinan video klip ini,saya amat berpuas hati dengan kesungguhan yang diberikan oleh semua pihak.Malah lagu “Rindu Yang Hilang” ini kini semakin mendapat sambutan di kalangan pendengar-pendengar di luar sana.

 

Jika anda ingin menonton di sebalik tabir pembikinan video klip parodi ini,anda boleh lihat video di atas ini.

Video klip ORIGINAL “Rindu Yang Hilang” pun dah siap,nantikan kemunculannya ^^

Rindu Yang Hilang

Khairilizwan Jamros
Khairilizwan Jamros
Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Pada tahun yang sama,penulis juga mula menceburkan diri dalam perniagaan internet melalui pengiklanan dan juga perkhidmatan pada blog. Sekitar tahun 2011,penulis terus mengembangkan lagi perniagaan internet yang dimilikinya melalui penerbitan ebook,affiliate,dropship, perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online, dan banyak lagi. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Group". Dan salah satu platform keluaran Khaiz Group ialah "Sabahan Dot My".

Leave a Replay

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit