Mengikuti Certified Professional Trainer & Learning Facilitator, NFNLP, USA @ Mentornsnlp

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Alhamdulillah luangkan masa 5 hari untuk mendapatkan ilmu CPTLF Certified Professional Trainer & Learning Facilitator, NFNLP, USA dibimbing oleh coach Firdaus Arshad.
.
Syukur segala ilmu yang coach Firdaus berikan dalam kursus CPTLF ini sangat melebihi 100% jangkaan yang saya inginkan. Walaupun kursus ini dalam 5 hari, tapi masa berlalu cepat dengan ilmu yang padat siang dan malam.


.
Sebelum ini, saya masuk dalam dunia trainer cuma “hantam-hantam” saja, tapi sekarang Alhamdulillah kini lebih berstruktur dan berisi setiap struktur.
.
Yang best dengan coach Firdaus Arshad ni orangnya santai dan berilmu. Penyampaian mudah & jelas (tidak sempat saya mau tidur semasa kelas ??).. Waktu dalam kelas pun boleh kata hampir 90% saya sedut waktu tu juga (biasanya lambat sikit mau sedut masuk otak). Yang paling best, di akhir program sorang satu bentang modul di depan.. Tapi yang join pun peserta hebat-hebat, bukan kaleng2.


.
Sejujurnya, saya jarang mengikuti mana-mana kursus. Tapi kursus-kursus dari coach Firdaus Arshad ni, dengan impian dia, impian kami, saya yakin nampak dan jelas ilmu-ilmu tersebut. Saya rekomen ilmunya perlu disedut. Terima kasih juga dengan ilmu tambahan dari bilik B1 ?.

Khairilizwan Jamros
Founder Khaiz Empire, Peneraju Pemasaran Digital Sabah.
Certified Professional Trainer & Learning Facilitator, NFNLP, USA
.
#mentornsnlp
#nlp #khaiz #khairilizwan #firdausarshad #nlpsabah #cptlf @ AYANA HOLIDAY RESORT

Khairilizwan Jamros
Khairilizwan Jamros
Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Pada tahun yang sama,penulis juga mula menceburkan diri dalam perniagaan internet melalui pengiklanan dan juga perkhidmatan pada blog. Sekitar tahun 2011,penulis terus mengembangkan lagi perniagaan internet yang dimilikinya melalui penerbitan ebook,affiliate,dropship, perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online, dan banyak lagi. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Group". Dan salah satu platform keluaran Khaiz Group ialah "Sabahan Dot My".

Leave a Replay

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit