Hampir 6 Bulan..Habiskan masa belajar ilmu perubatan alternatif.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Tahun lepas, 2019..Masa saya tidak 100% dengan Khaiz.
Hampir 6 bulan saya luangkan sikit masa untuk belajar ilmu baru, iaitu ilmu perubatan alternatif seperti bekam, akupuntur, urutan, iridologi, dll walaupun tahun lepas antara perubahan penting untuk Khaiz Empire.

Apa tujuan saya belajar ilmu ni biarpun belum campin sepenuhnya? Utk duit? Tidak..Saya dapat rasakan potensi diri saya dalam perubatan islam & alternatif ni dari dulu lagi, cuma tidak pernah diasah, jadi kita cuba ?. Satu sebab paling utama, saya belajar ilmu ini untuk keluarga,rugi kita pegang gelas kosong jika tidak berisi air,gelas tidak menghilangkan dahaga.

Mungkin jika saya lahir bukan di zaman informasi ini, mungkin saya akan hidup sebagai seorang perawat, ataupun sebagai tukang besi, tukang kayu.. Ehh..ilmu ini juga adalah persediaan untuk masa depan manusia yang semakin hampir bagi mereka yang memahaminya.

Semalam beliau lelaki masih tidak berapa sihat ,alhamdulillah sedikit sebanyak ilmu ini membantu. semoga cepat sembuh.

p/s Makin kita belajar banyak ilmu makin kita kosong..Makin kita fahami hakikat.

Khairilizwan Jamros
Khairilizwan Jamros
Nama sebenar penulis ialah Khairil Izwan bin Jamros @ Khairilizwan. Penulis dilahirkan pada 1/2/1989 di Kudat,Sabah dan kini menetap di Kota Kinabalu,Sabah. Penulis mula aktif dalam dunia internet sejak tahun 2006 lagi dan mula menulis blog pertamanya pada tahun 2008 lagi iaitu blog cekapkomputer.com. Pada tahun yang sama,penulis juga mula menceburkan diri dalam perniagaan internet melalui pengiklanan dan juga perkhidmatan pada blog. Sekitar tahun 2011,penulis terus mengembangkan lagi perniagaan internet yang dimilikinya melalui penerbitan ebook,affiliate,dropship, perkhidmatan membina laman web,minisite,kedai online, dan banyak lagi. Kini penulis bergerak lebih aktif lagi bersama pasukan khasnya yang dikenali sebagai "Khaiz Group". Dan salah satu platform keluaran Khaiz Group ialah "Sabahan Dot My".

Leave a Replay

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit